CryptoPotato
CryptoPotato
  • נתוני שוק
  • ביטקוין למתחילים
  • אלטים
    • אתריום
    • ריפל
    • Stellar
    • לייטקוין
    • מונרו
    • IOTA
  • קנייה
    • קניית ביטקוין
    • קניית איתריום
  • חדשות
  • שפה
    • English
    • עברית
  • נתוני שוק
  • ביטקוין למתחילים
  • אלטים
  • ביטקוין
  • קניית ביטקוין
  • קניית איתריום
  • חדשות קריפטו
  • English
  • bitcoin
    BTC$23,742.00
  • ethereum
    ETH$1,645.33
  • CryptoPotato
    CryptoPotato
    • נתוני שוק
    • ביטקוין למתחילים
    • אלטים
      • אתריום
      • ריפל
      • Stellar
      • לייטקוין
      • מונרו
      • IOTA
    • קנייה
      • קניית ביטקוין
      • קניית איתריום
    • חדשות
    • שפה
      • English
      • עברית
    • נתוני שוק
    • ביטקוין למתחילים
    • אלטים
    • ביטקוין
    • קניית ביטקוין
    • קניית איתריום
    • חדשות קריפטו
    • English
    Home » חדשות קריפטו » עדכון שוק 13-3

    עדכון שוק 13-3

    מאת Jonathan Berger

    עדכון אחרון ספט 26, 2021 @ 13:45

    התנודתיות בשוק נמשכת. שבוע של ירידות הפך את התמיכה סביב 10K$ להתנגדות. שוויו של שוק הקריפטו ירד מתחת ל-400$ מיליארד, ונכון לכתיבת העדכון, עומד על 380$ מיליארד.

    על אף שמורגשת פאניקה בשוק, יש לזכור שהמחזוריות של השוק צמחה, וככה”נ אנחנו עדיין בתיקון מתמשך מתחילת השנה. כמו כן, באופן יחסי, שוק הקריפטו הוא קטן. כנגזר מכך, הוא עשוי להיות חשוף למניפולציות, כפי שראינו בשבוע האחרון עם Mt.Gox; והוא נתון להשפעה חזקה של אירועים גאו-פוליטיים. כך לדוגמה, הודעות הרגולטורים בסין ודרום קוריאה אשר הביאו בעבר לירידה חדה בשוויו של שוק הקריפטו. לצד אלו, ה-FUD וה- uncertainty and doubt שהתקשורת בשילוב גופים כמו בנקים מפיצים סביב התחום, משפיעה גם היא.

    בגיזרת האלטים, ראינו מגמה מעורבת השבוע. בעוד שהמסחר יחסית יציב אל מול הביטקוין, אל מול הדולר השוק נראה במגמה מטרה, כנראה בהשפעת המסחר בביטקוין.

    בתחום הICOS, בחודש האחרון ניכרת ירידה חדה בכמות הגיוסים, אך, נראה שסיכויי ההצלחה של מיזמים לגייס את מבוקשם, נותרו גבוהים.

    חדשות מהעולם

    ארה”ב – רשות הני”ע האמריקאית (SEC) הודיעה כי תחייב את זירות המסחר למטבעות קריפטוגרפים להירשם כבורסות לני”ע. דומה שמהלך זה הוביל לירידה בשער הביטקוין.

    סין – הרשות הרגולטורית בסין חסמה זירות מסחר של מטבעות קריפטוגרפים זרות בויצ’אט (WeChat). זאת לאחר שכבר חסמה חודש שעבר את הגישה לאתרי האינטרנט כאלו.

    דרום-קוריאה – עפ”י דיווחים שונים, מסתמן שדרום קוריאה תבטל את האיסור על הנפקות ICO.

    בסיירה לאון (מדינה במערב אפריקה), התבצעו השבוע הבחירות הראשונות על בסיס תשתית בלוקצ’יין.
    תאילנד – מסתמן כי מטבעות קריפטוגרפים יחשבו יהיו חוקיים בתאילנד, ויחשבו כנכסים דיגיטלים, ולא כמטבע.

    עדכונים נוספים

    אנליסטים מייחסים את הירידה ואת התנודתיות בשער הביטקוין למכירתם של ~36K ביטקוין ע”י Nobuaki Kobayashi, הממונה על Mt. Gox. בשל הליכים משפטיים, Nobuaki לא יכול למכור את שאר הביטקוינים שברשותו לפני חודש ספטמבר, לפיכך, אנליסטים שונים מנבאים התאוששות.

    חברת Wirex, השיקה כרטיס חיוב חדש התומך בביטקוין. הכרטיס זמין כעת לתושבי אנגליה ובהמשך, החברה מתכננת להתרחב ולהציע את הכרטיס גם לתושבים ואזרחים מחוץ לאירופה.

    מסתמן כי חברת BitPay, תאפשר לכ-100,000 בתי העסק העובדים דרכה לקבל תשלומים ישירות בביקאש. בעקבות כך, מייקרוסופט הודיעה כי תחל לקבל גם היא ביקאש לצד הביטקוין.

    חברת אלקטרוניקה יפנית בוחנת את האפשרות להשתמש בלייטנינג נטוורק לצורך תשלומים עבור טעינת מכוניות חשמליות.

    הושק הקליינט של ה”ביטקוין קור” 0.16.0 עם תמיכה מלאה בסגוויט. העדכון עשוי לאפשר להפחית את עמלות העסקה ולעבד עסקאות באופן מהיר יותר.

    ביטקוין

    לאחר ששבוע שעבר חזרנו לסוג של אופטימיות, כשהשער פרץ את קו המגמה היורד (באדום), הגיע הדאמפ. הדאמפ הביא את השער להיסחר מתחת לקו המגמה היורד, עם תמיכה שנשענת על קו מגמה עולה (בתכלת).נראה שהגרף בנקודה של התכנסות, ונראה שהתנודתיות לא הולכת להירגע בקרוב. נסחר סביב 9000$ עם התנגדות סביב 9800$. מטווח זה, ניתן יהיה לפרוץ חזרה מעל ל-10K$. תמיכה ב8500$.

    BTCUSD

    אתריום

    אל מול הדולר – ירידה חדה הביאה את השער עד לרמות של 638$, כשבדרך נפרצה התמיכה סביב 800$. בטווח זה, הגיעה תמיכה שמחזיקה סביב 680$. נסחר בטווח זה, עם התנגדות באזורי ה-750$.

    ETHUSD

    אל מול הביטקוין – בשבוע האחרון השער היה יחסית יציב. נסחר סביב 0.075BTC עם תמיכה שברירית שנבנית באזורי 0.073BTC והתנגדות ברמות של 0.08BTC .

    ETHBTC

    ביטקוין קאש

    אל מול הדולר – השער ירד לאזורי 950$, כשבדרך נשברה התמיכה סביב 1200$. התמיכה בשבוע האחרון נמצאה באזורי 950$ וההתנגדות סביב 1200$.

    BCHUSD

    אל מול הביטקוין – השער במגמה עולה. נסחר סביב 0.115BTC עם תמיכה באזורי 0.107BTC והתנגדות ב-0.12BTC.

    BCHBTC

    קומודו

    מאז השיא של 14$ בדצמבר, השער במגמת ירידה. כעת, השער נמצא בנקודה מעניינת מבחינה טכנית. הטרנד העולה מ-2017 והיורד מתכנסים.  אל מול הדולר – נסחר סביב 3.35$ עם התנגדות סביב 4$ ותמיכה ב-3$. אל מול הביטקוין – ניתן לראות בגרף המראה תקופה של שנה וחצי, שלושה ניסיונות לפרוץ את ה-ATH ושלוש רצפות דיי שבריריות. האם נראה עוד ניסיון לפרוץ מעלה?

    KMDUSD

    נסחר סביב 0.00037BTC עם התנגדות ברמות של 0.0004BTC ותמיכה די שברירית סביב 0.00035BTC.

    KMDBTC

    WAVES

    אל מול הדולר – מאז השיא של 19$ בדצמבר, השער במגמת ירידה. נסחר סביב 5.5$ עם תמיכה שנבחנת סביב 5$ והתנגדות באזורי 7$.

    WAVESUSD

    אל מול הביטקוין – השער במגמה יורדת בגרף השבועי, אך שמנו לב ל-W שמצטיירת. מה שמרמז על ניסון פרצה מעלה בעתיד. התמיכות בגרף השבועי מסומנות בצהוב וההתנגדות באדום. נסחר סביב 0.0006BTCעם תמיכה בטווחים אלו והתנגדות ב-0.0007BTC.

    WAVESBTC

    NEM

    אי אפשר להתעלם מהאלט שעלה השבוע ב-50% אל מול הביטקוין ובכ-30% אל מול הדולר. אל מול הדולר – נסחר סביב 0.44$ עם תמיכה ב-0.40$. אם התמיכה תחזיק, המגמה עולה. התנגדות ב0.50$.

    NEMUSD

    אל מול הביטקוין – מצטיירת W בגרף שבועי. נסחר סביב 0.000048BTC עם התנגדות ברמות הפיבונאצ’י, ב-0.00005BTC. נכון לשלב זה, קשה לקבוע תמיכה, אך נראה שהיא מתעצבת בטווח ה-0.00004BTC.

    NEMBTC

    נהנתם לקרוא? שתפו את חבריכם
    Facebook Twitter LinkedIn Telegram

  • bitcoin
    BTC$23,742.00
  • ethereum
    ETH$1,645.33
  • הערוצים שלנו

    FacebookTwitter YouTubeTelegram


    המגזין
    כיצד איבדתי 80 אלף דולר שווי אתריום ב- 2 דקות של חוסר תשומת לב

    כיצד איבדתי 80 אלף דולר שווי אתריום ב- 2 דקות של חוסר תשומת לב

    ביטקוין Halving: כל מה שצריך לדעת על אירוע החצייה 2020

    ביטקוין Halving: כל מה שצריך לדעת על אירוע החצייה 2020

    מטבע הביטקוין ומשבר הקורונה: האם ליום הזה ביטקוין חיכה 11 שנים?

    מטבע הביטקוין ומשבר הקורונה: האם ליום הזה ביטקוין חיכה 11 שנים?

    סיכום השבוע: ביטקוין איבד $1000 בשבוע. האלטים אחריו

    סיכום השבוע: ביטקוין איבד $1000 בשבוע. האלטים אחריו

    Footer Logo
    הצטרפות לרשימת התפוצה
    רוצים לקבל עדכונים וטיפים במייל? אנו לא אוהבים ספאם, ושולחים מקס' מייל אחד בשבוע
    מי אנחנו
    אתר קריפטופוטטו הוקם ע"י צוות ותיק בתחום הביטקוין והאלטים בישראל.

    פרסום ויצירת קשר

    מאמרים | Terms of service | Privacy Policy
    תנאי שימוש
    אין לראות באמור באתר זה משום ייעוץ השקעות או המלצה לקנות או למכור את המטבעות הקריפטוגרפיים המוזכרים באתר זה. העושה שימוש במידע המצוי באתר זה, עושה זאת על סמך שיקול דעתו בלבד. האמור לעיל מוגש כאינפורמציה בלבד.
    © Copyright CryptoPotato 2016 - 2021
    גלילה לראש העמוד